Καθαρισμός και ξεθόλωμα φωτογραφίας online

Θόλωμα και ξεθόλωμα φωτογραφίας

Μια φωτογραφία μπορεί να είναι θολή κυρίως από 2 παράγοντες, είτε από ενα λάθος κούνημα του χειριστή της κάμερας την ώρα που έκλεινε το κλείστρο, είτε από την χαμηλή ανάλυση της φωτογραφικής μηχανής την οποία χρησιμοποιήσαμε. Το δεύτερο ισχύει περισσότερο, ειδικά για φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο παλαιάς τεχνολογίας.

Τόσο ο καθαρισμός σε μια φωτογραφία, όσο και η αφαίρεση του θολώματος από αυτή, πολλές φορές είναι μια δύσκολη και κοπιαστική διαδικασία. Σπανίως μια ταλαιπωρημένη φωτογραφία διορθώνεται με κάποιον αυτόματο τρόπο, ενώ συνήθως απαιτεί χρόνο από αυτόν που την επιδιορθώνει, γιατί χρειάζεται να επικεντρωθεί σε διάφορα σημεία μέσα στην εικόνα.

Αν ψάχνετε εναν online τρόπο να ξεθολώσεται την φωτογραφία σας και να την καθαρίσετε από περριτές μουτσούρες, σκισίματα και λοιπές φθορές, τότε δεν έχετε παρά να την ανεβάσετε στην ειδική φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία γνώση πάνω στην φωτογραφία. Μέσα σε 48 ώρες θα λάβετε δωρεάν στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο την φωτογραφία σας επιδιορθωμένη (με την προσθήκη υδατογραφήματος). Η αγορά της τελικής επιδιορθωμένης φωτογραφίας δεν είναι υποχρεωτική.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, σώστε τις παλιές σας φωτογραφίες, πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα αποστολής:

Η συμπλήρωση της Φόρμας και η λήψη των δειγμάτων είναι απολύτως δωρεάν, μπορούν όλοι να δοκιμάσουν! Η αγορά της επιδιορθωμένης φωτογραφίας δεν είναι υποχρεωτική.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *