Διόρθωση και αναπαλαίωση παλαιών φωτογραφιών

Αναπαλαίωση και αποκατάσταση παλαιών φωτογραφιών

Εδώ και αρκετά χρόνια η ψηφιακή φωτογραφία έχει μπει στην ζωή μας. Ωστόσο κάπου ξεχασμένες μέσα στο σπίτι, σε κάποιο συρτάρι, έχουμε στοιβαγμένες σπάνιες και παλιές οικογενειακές φωτογραφίες. πολύτιμες στιγμές με ανεκτίμητη αξία για τον καθένα. Με το πέρασμα του χρόνου όμως φθείρονται, σκίζονται και στο τέλος καταστρέφονται. Ποτέ δεν είναι αργά για να τις σώσουμε από αυτή την καταστροφή.

Μπορούμε μετατρέψουμε την χάρτινη φωτογραφία μας σε ψηφιακή, μέσω της ψηφιακής σάρωσης μέσα σπό ενα scanner (ολα τα πολυμηχανήματα του εμπορίου έχουν την λειτουργία του σαρωτή) και να την ανεβάσουμε έπειτα το αρχείο στην ειδική πλατφόρμα που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Μπορείτε επίσης και από το κινητό σας τηλέφωνο, να στείλετε κατευθείαν την φωτογραφία που μόλις βγάλετε, στην ειδική φόρμα, και μέσα σε 48 ώρες, ένας ειδικός γραφίστας μας θα σας στείλει δείγμα της τελικής επεξεργασίας στο email σας, εντελώς δωρεάν.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα αποστολής:

Η συμπλήρωση της Φόρμας και η λήψη των δειγμάτων είναι απολύτως δωρεάν, μπορούν όλοι να δοκιμάσουν! Η αγορά της επιδιορθωμένης φωτογραφίας δεν είναι υποχρεωτική.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *