Επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών

Επεξεργασία και επιδιόρθωση νέων και παλιών ψηφιακών φωτογραφιών

Γιατί κάποιος να επιλέξει να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες του σε επαγγελματικό επίπεδο;

Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι η επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών δεν απευθύνεται μόνο για εμπορικούς σκοπούς. Πολλοί ιδιώτες καθημερινά αποφασίζουν να φτιάξουν άλμπουμ φωτογραφιών (πχ. με φωτογραφίες τις οικογένειας, από την τελετή ορκωμοσίας, από γαμήλια δεξίωση κ.α.) που να έχουν υψηλή ποιότητα τόσο στο χρώμα όσο και στην αισθητική.

Η επαγγελματική φωτογραφία είναι η σωστή φωτογραφία. Δεν χρειάζονται όλες οι φωτογραφίες κάποια επιπλέον επεξεργασία, ωστόσο, τις περισσότερες φορές που προσπαθούμε να αποθανατίσουμε ένα πλάνο μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο, πάντα θα υπάρχουν κάποια μικρο λαθάκια στην φωτογραφία. Ακόμα και με μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, είναι δύσκολο για κάποιον ερασιτέχνη να ρυθμίσει τέλεια τον φακό του ώστε να πιάσει την “στιγμή”. Άρα, επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφίας είναι το στάδιο εκείνο που βελτιώνει μια ερασιτεχνική φωτογραφία ή μια επαγγελματική αλλά με λάθη, σε ένα πιο άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Όσο πιο καλή είναι η πρώτη ύλη, τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι και το αποτέλεσμα της επεξεργασίας.

Ποιες οι κύριες διαφορές της επαγγελματικής επεξεργασίας με μια απλή επεξεργασία από κάποιο δωρεάν πρόγραμμα;

Ένα δωρεάν πρόγραμμα που μας υπόσχεται ότι μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες μας συνήθως έχει περιορισμένο όριο επεξεργασίας. Ειδικά σε αυτά που έχουν αυτοματοποιημένη διαδικασία, όπως για παράδειγμα με το πάτημα ενός κουμπιού να κάνει την φωτογραφία μας τέλεια, το αποτέλεσμα είναι μέτριο. Ποτέ ένα πρόγραμμα από μόνο του δεν μπορεί να βγάλει καλύτερη φωτογραφία από το ανθρώπινο μάτι, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Με ποιους τρόπους μπορώ να έχω μια επαγγελματική φωτογραφία;

Αρχικά, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία φωτογράφο. Καλό είναι να δείτε κάποια προηγούμενη δουλειά του ώστε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ειδικά αν ενδιαφέρεστε για καλλιτεχνική φωτογράφιση, θα πρέπει να μην βιαστείτε να κλείσετε κάποιον, πριν δείτε αρκετούς. Δεν είναι η πιο οικονομική λύση, αλλά σίγουρα θα έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει κάποιο από τα δεκάδες σεμινάρια φωτογραφίας που γίνονται από επαγγελματίες φωτογράφους ανά την Ελλάδα και να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Να σημειωθεί ότι σε τέτοιου είδους μαθήματα θεωρείτε δεδομένο ότι έχετε στην κατοχή έστω μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή τύπου dslr. Εδώ το κόστος είναι λιγότερο, αλλά έχει το τίμημα του χρόνου. Θα χρειαστεί ένα διάστημα και αρκετή εξάσκηση, ώστε να αρχίσετε να έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα.

Και η τρίτη λύση είναι η Επαγγελματική Επεξεργασία Φωτογραφιών που προσφέρουμε μέσω ίντερνετ.

Είτε έχετε μια παλιά ταλαιπωρημένη φωτογραφία, είτε μια θολή φωτογραφία από το κινητό σας, ή ακόμα και μια φωτογραφία από επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, μπορούμε μέσα από το ειδικευμένο προσωπικό μας και τα τελευταίας γενιάς προγράμματα να βελτιώσουμε την ψηφιακή σας φωτογραφία στον μέγιστο βαθμό. Μπορούμε να κάνουμε την σκισμένη θολή φωτογραφία σας σαν καινούργια. Δεν χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες, κάθε φορά που στέλνετε την φωτογραφίας σας για επεξεργασία, ένας επαγγελματίας γραφίστας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το αίτημα σας. Όσο και περίπλοκο είναι αυτό που ζητάτε μπορούμε να το αναλάβουμε!

Μπορείτε να στέλνετε όσες φωτογραφίες θέλετε και όσες φορές θέλετε. Η αγορά της επεξεργασμένης φωτογραφίας δεν είναι υποχρεωτική. Εμείς σας στέλνουμε τα δείγματα και εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να προχωρήσετε σε αγορά ή όχι.

Μην χάνετε άλλο χρόνο, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα αποστολής:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *